Ulaz   •   Registracija

ZELENA GRADNJA – LGS SISTEMI GRADNJE

Ovo je sistem građenja pomoću najnovije tehnologije proizvodnje hladnovaljanih profila.

LGS konstrukcije, Čelične konstrukcije, Lake čelične konstrukcijeSistem je osmišljen da se gradnja može izvesti po sistemu “uradi sam” - suha gradnja objekata. Gotove građevine kuće i ostali objekti mogu se oblagati različitim materijalima (OSB ploča, mineralna vuna, stiropor-demit fasada, gips karton ploče,farmacel ploče i.t.d.). Ovisno o vrsti i debljini izolacije, mogu se postići koeficijenti prolaznosti temperature za niskoenergetske objekte i pasivne objekte. Sa LGS konstrukcijom, veoma se lako gradi i nisu potrebne dizalice i ostali pomoćni strojevi – doslovno, sistem “uradi sam”. Moguće je graditi obiteljske kuće, komercijalne i gospodarske građevine, do 4 kata visine. Trajnost građevina jest do 150 godina.
LAKE ČELIČNE KONSTRUKCIJE imaju maksimalnu nosivost u odnosu na težinu konstrukcije koje se postižu tradicionalnom gradnjom. Nekoliko je puta lakša, što smanjuje troškove transporta i ukupne gradnje, budući da temeljna konstrukcija ne mora biti masivna kao za tradicionalnu gradnju, osjetno pojeftinjuje gradnju. Svi se profili proizvode s maksimalnom točnošću od 1,0 mm. Odlična kvaliteta konstrukcije, olakšava i ubrzava samu gradnju objekata. Pocinčana konstrukcija, otporna je na koroziju i nije zapaljiva.

LAKA I JEDNOSTAVNA MONTAŽA

Zašto zelena gradnja, Energetske uštede, Gradnja kuće, Savjeti za zelenu gradnju, Montažne kućeLaka i jednostavna montaža LGS KONSTRUKCIJE, štedi vrijeme i cijenu koštanja gradnje.
Nisu potrebne velike dizalice prilikom montaže građevina. Za montažu nisu potrebni visokokvalificirani djelatnici. Završni radovi nisu problem, budući da postoje servisne rupe za montažu instalacija.

GRADNJA LGS-SISTEMOM

Mogu se prilagoditi sve vrste vanjske fasade (obzidavanje konstrukcije fasadnom opekom ili nekim drugim načinom-ventilirajuće fasade, ETICS fasade i slično).

Cijena ovakvog načina gradnje niža je od klasičnog načina (cigla, beton, željezna armatura), i mnogo kvalitetnija po pitanju izolacija i stabilnosti građevina.
Proizvodnja i montaža LGS-SISTEMA, generira minimum otpada, koji je 100% reciklirajući, EKO-ZELENA GRADNJA.

LGS-sistem odlikuje ENERGETSKA UČINKOVITOST u gradnji objekata. Objekti građeni ovim sistemom imaju manju potrošnju energije, što znači manju potrošnju fosilnih goriva i manju emisiju CO2 u atmosferu te ENERGETSKE UŠTEDE. Energetskom učinkovitošću postiže se kvalitetniji život unutar izgrađenih objekata, a istovremeno povećava se vrijednost izgrađenih objekata.
Da bi se bolje razumijela energetska učinkovitost potrebno je povezati nekoliko učinaka (osim čiste uštede energije), a to je da energetska učinkovitost na višestruki način pridonosi boljem zdravlju ljudi bilo kroz kvalitetnu regulaciju unutarnje temperature, smanjenja vlage i plijesni unutar prostora, a sve ovo je povezano sa smanjenjem respiratornih bolesti.

Imaš nešto za reći?

Ime:

Email:

Mjesto:

URL:

Smajli

Live Preview


Zapamti moje osobne informacije

Obavjesti me o komentarima?

Upišite riječ koju vidite ispod:


<< Povratak na početnu stranicu

Slučajne misli

Adventure is worthwhile - Aesop
Web hosting, Web prostor 6 mjeseci besplatno

Foto Galerija