Ulaz   •   Registracija

VerVita sokovnici i blenderi

VerVita sokovnici i blenderi

Sokovnik VerVita HUROM

Sokovnik VerVita HUROM cijena, prodaja, HrvatskaJedinstvena tehnologija hladnog prešanja - izvor uvijek svježih sokova na vašem stolu koji potpisuje VerVita.

Prirodni sokovi izražajne arome mogu se dobiti samo hladnim prešanjem. Čarobni recepti i neponovljive kombinacije namirnica kakve niste ni sanjali da idu u sokovnik - sve su to punovrijedni obroci koji ne samo hrane, već preporađaju i čiste tijelo iznutra, dovode ga u ravnotežu. Ovaj kućanski aparat u mnogim obiteljima postao je nerazdvojni kućni ljubimac koji vjerno svakog dana cijedi litru za litrom soka koji život znači.

VerVita sokovnik je već 2 godine sa Vama - uz velik broj zadovoljnih kupaca, i sa još većim povjerenjem vam možemo reći slijedeće: Ovo je sokovnik koji se nabavlja da traje i traje, da radi svaki dan sokove za vašu obitelj, i da se uz njega sa lakoćom i uživanjem cijedite sokove što će vam donijeti nove energije, boje, zadovoljstva, vedrine i vitalnosti u vaš život. Ovo je sokovnik uz kojeg se ne odustaje od izrade sokova, sokovnik koji se ne mijenja za boljeg, sokovnik koji se ne kvari, ne buči, ne troši se, i cijedi sve, baš sve što se u njega ubaci: voće, povrće, zelenje, orašaste plodove…

Uz ovaj sokovnik zaljubit ćete se u svježe cijeđene sokove, zaboraviti ćete na kupovne sokove na koje ćete početi gledati kao na loše vino, i reći ćete u najboljoj namjeri onima koje znate a koji još imaju centrifugalni sokovnik… da ga zamijene za VerVitu što prije, i da neće pogriješiti. Ovo nije kineska igračka sa TV reklama što traje godinu dana, ovo je poluprofesionalni uređaj proizveden u Koreji koji će trajati baš kao što smo navikli da traje pećnica frižider… godinama… mnogo godina… vjerojatno i nakon više od 10 godina ovaj sokovnik će se nezaustavljivo pokrenuti da istisne sok iz još jedne kile mrkve.

Cijena sokovnika VerVita HU-100 i HUROM HU-300 je 2.700,00 kn. Dostavu na Vašu adresu putem paketne distribucije DPD je besplatna.

Sokovnik OSCAR 1000

Sokovnik OSCAR 1000 cijena, prodaja, HrvatskaSlušajući vaše želje i upite, dodali smo u paletu naših proizvoda najnoviji model sokovnika, pod imenom OSCAR DA-1000.

Provjerena tehnologija starijeg OSCAR 900 modela postala je još bolja upotrebom novog, izdržljivijeg materijala za vijak i sito (ULTEM) u modelu 1000. Također je novo kod modela 1000 mogućnost regulacije pritiska pulpe kojom se povećava iskoristivost (ovisno o tvrdoći namirnice).

Poboljšanje u iskoristivosti vidljivo je na http://www.youtube.com/watch?v=wx-mlrYIwcQ&feature=related. Također je vrijedno spomenuti i vidno unaprijeđenu estetiku i odlično pogođene boje uređaja (krom i vinski crvena). Novost je i u tijelu skrivena ručka za nošenje koja olakšava premještanje ovog iznenađujuće teškog uređaja.

Sokovnik radi na principu hladnog prešanja, 70 okretaja u minuti.

Cijena sokovnika OSCAR 1000 je 2400 kn. Standardno priložene 2 Walkerove knjige i besplatna dostava.

Prednosti OSCAR 1000 u odnosu na naš provjereni VerVita sokovnik: manja cijena, moguća izrada namaza od orašastih plodova, izrada paste od smokvi, datulja i sl., mljevenje sušenih paprika i sličnih sušenih namirnica, izrada sladoleda od smrznutog voća, izrada tjestenine. Odličan za izradu čistih zelenih sokova u malim količinama (pšenica, ječam i sl.). Potpuno nečujan (osim kad cijedi mrkvu).

Prednosti VerVite u odnosu na OSCAR 1000: veći otvor za namirnice, veća brzina cijeđenja soka, mnogo veći kapacitet soka bez čišćenja, lakša izrada soka bez guranja namirnica guralicom, spretnije i veće posude. Ako je voće vaš prvi izbor, ako je nestrpljivih ukućana mnogo, onda ipak preporučamo VerVita sokovnik, njegova je prednost za voćoljupce i ljubitelje sokova velika!!!

Garancija za OSCAR 1000 ista kao i za VerVitu: 2 godine sve, 5 godina motor, servis i dijelovi osigurani baš kao i za popularni VerVita sokovnik.

Blender VerVita Omniblend V

Blender VerVita Omniblend V cijena, prodaja, HrvatskaZa sve vas profesionalce kojima je blender važan alat u kuhinji/na poslu, za sve one koji obožavaju kuhanje bez kuhanja, za one kojima su zeleni napitci osnov zdravlja predstavljamo VerVita Omniblend V blender, uređaj koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

SNAGA I BRZINA
Velikom brzinom blenda i usitnjava sve, pa i najtvrđe namirnice

IZDRŽLJIVOST
Robustan dizajn garantira trajnost blendera i u zahtjevnim uvjetima rada. Traje višestruko duže od običnih blendera.

SVESTRANOST
Tri brzine za sve načine usitnjavanja voća i povrća, svježeg ili zamrznutog, leda ili tvrdih sjemenki i žitarica.

AUTOMATSKI RAD
Jednostavno pokretanje i automatsko isključivanje na kraju tolika snaga uz samo jedan dodir.

Garantiramo (jer smo isprobali) 10 glavnih prednosti VerVita blendera:

- Najpovoljniji profesionalni blender na hrvatskom tržištu. “Best Buy”, redovna cijena od 2.500 kn (za gotovinu, internet bankarstvo, plaćanje pouzećem, maestro kartice - popust na redovnu cijenu, nazovite)
- Kvadratna posuda 1.5 l u kojoj ne treba potiskivati namirnice tijekom blendanja i iz koje je lakše lopaticom izgrabiti namaze uz manji ostatak skupih namirnica u posudi.
- Buka zamjetno manja od sličnih blendera.  Nova dodatna oprema od 2013 - kutija za potpunu zaštitu od buke!
- Manja visina i moderan dizajn - idealno stane ispod kuhinjskog elementa - približne je visine kao i VerVita sokovnik
- Moderan elektronski upravljan motor koji troši manje struje pa se manje grije i duže traje, a brzina ne pada s opterećenjem.
- Nož sa 6 oštrica od japanskog čelika jednako je dobar za suhe namirnice (sjemenke, žito) kao i za napitke.
- “One-Touch” - jedan lagani dodir za soft-start i komadanje u prvoj, ubrzanje i usitnjavanje na drugoj brzini i superbrzi finiš u trećoj brzini - samoisključivanje nakon 35, 60 ili 90 sekundi.
- Osigurana kupovina, servis, podrška i rezervni dijelovi u Hrvatskoj.
- Ni više ni manje nego sedam godine garancije!

Garancija VerVita blendera je sedam godina za kućnu, i 2 godine za komercijalnu upotrebu.

Sokovi recepti

Sokovi recepti - najbolji recepti za sokove iz sokovnika. Sokovi za poboljšanja zdravlja i rješavanje bolesti:

- Zeleni hranjivi sokovi
- Slatka zelena budilica za dvoje
- Tekući sladoled Popaj
- Ljekoviti i aromatični celerov zeleni sok
- Čaša salate
- Neotkriveno zeleno blago
- Antirecesijski sok, melem za želudac!
- Mlijeko bez krave
- Brza čaša bademovog mlijeka
- Pravo bademovo mlijeko
- Mlijeko ili sok? Jabuka i orasi - delicija!
- Sokovi bez premca
- Sok od mandarina
- Nar i jabuka
- Vruća limunada
- Zamjena za kavu: rikola i naranča
- Mediteranski afrodizijak
- Dalmatinska ljubav - nar i mandarina
- Božićni koktel
- Odmor za želudac

Sokovi vijesti

Prednosti hladnog prešanja - Hladno prešanje

Visoka iskoristivost
Količina soka je maksimalna, otpada je malo i gotovo je suh. Što je namirnica skuplja, više štedite VerVita sokovnikom.

Brzo do soka sporim okretanjem
Minuta i pol za litru soka od naranče, jabuke, kruške, jagoda, grožđa… Tri minute za litru soka od mrkve, celera, pastrnjaka, cikle…

Životan i hranjiv sok
Proces hladnog prešanja ne uništava sastojke, boju, miris i okus soka. Sokovi zadržavaju značajan udio vitamina, minerala i enzima iz voća i povrća. Sokovi imaju izražajnu nativnu boju, posve prirodan okus i osebujan miris.

Imaš nešto za reći?

Ime:

Email:

Mjesto:

URL:

Smajli

Live Preview


Zapamti moje osobne informacije

Obavjesti me o komentarima?

Upišite riječ koju vidite ispod:


<< Povratak na početnu stranicu

Slučajne misli

We didn't lose the game; we just ran out of time. - Vince Lombardi
Web hosting, Web prostor 6 mjeseci besplatno

Foto Galerija