Ulaz   •   Registracija

Stolarija - Garažna vrata - Harmo vrata

Stolarija Hamonajec Vimjetal d.o.o. specijalizirana je za vanstandardnu i unikatnu izvedbu radova i predmeta koji se nemogu nabaviti na tržištu.

Stolarija Hamonajec - Vimjetal d.o.o.
Stanići 45, 43230 Kapela
Tel/fax: +385 (0)43 881 244

Interijeri u alpskom stilu
Interijeri u alpskom stiluIzrađujemo interijere u alpskom stilu za domove, pivnice, konobe, kafiće i restorane. Karakteristike alpskog stila su namještaj od punog drveta koji daje toplinu prostoru, obloge od drveta na stropovima i zidovima, potkrovlja sa vidljivim nosivim gredama.

Garniture za ugostiteljske objekte po mjeri
Garniture za ugostiteljske objekte po mjeriIzrađujemo garniture za ugostiteljske objekte po mjeri (pivnice, konobe, restorani, kafići) u rustikalnom stilu. Rustikalni stil obiluje toplinom i uvijek se odnosi na očuvanje tradicionalnih vrijednosti, stoga je jednostavan i ima starinski štih. Sav namještaj je izrađen od punog drveta.

Vinoteka
VinotekaIzrađujemo drvene vinoteke za čuvanje i skladištenje vina. Vino se uglavnom čuva u bocama, najbolje na drvenim policama. Boce na policama leže vodoravno jer se tako omogućuje stalno vlaženje čepa koji zato bolje zatvara i bolje čuva vino od kvarenja, čepom okrenutim prolazu da bismo mogli što bolje nadgledati stanje boca, a etiketa okrenuta nagore.

Sjedeće vrtne garniture
Sjedeće vrtne garnitureVrt je površina koja neposredno okružuje kuću i pridonosi utisku koji će gosti steći o domu u kojem živite. Pogled iz unutrašnjosti doma na vanjski svijet je ujedno i pogled na vaš vrt koji može biti oličenje načina i stila života. Izrađujemo kvalitetne i ugodne drvene garniture za terase i vrtove, od punog drveta, različitih dimenzija oi oblika po zahtjevu naručitelja.

Vrata harmonika i klizna vrata
Vrata harmonika i klizna vrataIzrađujemo drvena harmo vrata (vrata harmonika) i klizna vrata prema Vašim mjerama. Drvena harmo vrata nudimo u širokom izboru struktura i boja te sa mogućnošću ostakljenja sa prozirnim i ornament staklom. Harmo vrata ne zauzimaju puno prostora, mogu biti jednostrana ili dvostrana, s ključem i ugradbenim stakalcima.

Garažna vrata - rolo i sekcionalna
Garažna vrata - rolo i sekcionalnaIzrada patentiranih garažnih vrata, rolo i sekcionalnih, koja se voze na bočni zid garaže lijevo ili desno, a može i dupla koja e na sredini spajaju. Takva vrata imaju veliku prednost: otvaraju se prema potrebi. Da bi prošla samo osoba dovoljno ih je otvoriti 80 cm.

Saune po mjeri
Saune po mjeriFinska sauna je tradicionalni oblik znojenja radi održavanja zdravlja, koje se ne samo u Finskoj i ostalim sjevernim zemljama, nego i svugdje u svijetu, prakticira već stoljećima. Pod saunom se podrazumijeva drvena kabina s klupama, u koju zrak ulazi kroz peć punu zagrijanog granitnog kamenja. Izrađujemo isključivo saune po mjeri koristeći pri tome kvalitetno drvo, vodeći računa o pravilnom prozračivanju i funkciji, a opremu saune kao i izgled interijera kabine saune dogovaramo sa Vama, prema Vašim željama i potrebama.

Drvene ležaljke
Drvene ležaljkeUkoliko imate vrt, terasu, balkon, ukoliko volite ležati na suncu na plaži, ili u sjeni velikog bora ili oraha, dobro će Vam doći drvena ležaljka. Izrađujemo višenamjenske drvene ležaljke.

Drobilica za orahe i lješnjake
Drobilica za orahe i lješnjakeIzrađujemo drvene ukrasne drobilice za orahe, lješnjake i slično.

Imaš nešto za reći?

Ime:

Email:

Mjesto:

URL:

Smajli

Live Preview


Zapamti moje osobne informacije

Obavjesti me o komentarima?

Upišite riječ koju vidite ispod:


<< Povratak na početnu stranicu

Slučajne misli

Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one. - Albert Einstein
Web hosting, Web prostor 6 mjeseci besplatno

Foto Galerija