Ulaz   •   Registracija

Sakupljanje metalnog otpada

Ekos BjelovarPoduzeće Ekos d.o.o. Bjelovar za svoju glavnu djelatnost ima sakupljanje i prerada metalnog otpada. U opusu djelatnosti tvrtke je trgovina sekundarnim sirovinama (željezo, bakar, aluminij, olovo, cink, kositar, željezne kovine, bronca, mjed, mesing, otpadne gume, papir i karton).

Ekos BjelovarTakođer skladištimo i stare gume. Sve to je objedinjeno na prostoru od cca. 12000 m². u poduzeću je zaposleno 45-50 djelatnika sa dugogodišnjim iskustvom koji su osposobljeni i obučeni za poslove postupanja s otpadom.

Naše djelatnosti:
- prikupljanje i reciklaža te otkup metalnih otpadaka i ostataka
- priprema metala za topljenje u željezarama i ljevaonicama
- utovar, transport
- rušenje objekata metalne strukture
- prerada drva i drvnih proizvoda osim namještaja
- prekrcaj tereta i skladištenje
- kupnja i prodaja robe
- gospodarenje otpadom
- javni cestovni prijevoz putnika i tereta u unutarnjem i međunarodnom prometu

Odvoz glomaznog otpada
Ekos Bjelovar - Glomazni otpadGlomazni otpad iz kućanstava odvozi se bez naknade, a građani samo moraju telefonski obavijestiti djelatnike Ekos-a koji će doći na adresu i preuzeti otpadni metal. Također imamo ugovore sa općinama diljem hrvatske gdje organiziramo odvoz glomaznog otpada i čišćenje divljih deponija.

Prerada metala
Prerada metala se vrši u krugu poduzeća. Sav metal kojem je potrebna prerada prolazi kroz potrebne procese. Ti procesi su: ručno rezanje plinom, strojno rezanje hidrauličnim škarama, prešanje hidrauličnom prešom, usitnjavanje i separacija materijala na šrederu. Takav metal je spreman za izvoz i kasnije za reciklažu i oporabu.

Rušenje objekata metalne konstrukcije
Bavimo se i rušenjem objekata metalne konstrukcije. Za tu potrebu imamo iskusne i osposobljene rezače sa dugogodišnjim iskustvom u tom području. Svi dosadašnji poslovi u tom području obavljeni su bez pogreške i u datim rokovima.

Imaš nešto za reći?

Ime:

Email:

Mjesto:

URL:

Smajli

Live Preview


Zapamti moje osobne informacije

Obavjesti me o komentarima?

Upišite riječ koju vidite ispod:


<< Povratak na početnu stranicu

Slučajne misli

We didn't lose the game; we just ran out of time. - Vince Lombardi
Web hosting, Web prostor 6 mjeseci besplatno

Foto Galerija