Ulaz   •   Registracija

Profesionalna eksluzivna kozmetika - Babor

Babor Hrvatska

Babor - Njemački pionir ljepote. Osnovao ga je poznati biokemičar dr. Michael Babor u 1956., tvrtka je uporno bila usmjerena na inovacije i ustavnovljena kao pravi pionir u području profesionalne njege kože.
Babor šminka
Babor kozmetika je zastupljena od strane distributera u preko 60 zemalja diljem svijeta i upravnih podružnica u Švicarskoj, Austriji, Nizozemskoj, Belgiji, Velikoj Britaniji, Kanadi i SAD-a. Redoviti treninzi u Centru za obuku Babor, u sjedištu tvrtke u Aachenu, jamče visoku kvalitetu. Tisuće kozmetičkih stručnjaka diljem svijeta uzdaju se u Babor.

Kozmetički proizvodi Babor - Babor linije proizvoda za vrhunsku njegu kože dat će Vašoj koži luksuzni tretman kakav zaslužuje kako bi Vam zauzvrat zasjala naljepšim mladenačkim sjajem koji će svatko primjetiti. Veliki izbor kozmetičkih proizvoda za svaku vrstu kože: Kozmetika za njegu lica, kozmetika za njegu tijela, kozmetika za muškarce, kozmetika protiv bora.

Tretmani lica i tijela Visoki standardi u kvaliteti održavanja ljepote. Jedinstveni tretmani za njegu kože koji su visoki i na globalnoj razini. Tretmani Babor kozmetičkim proizvodima najluksuzniji su tretmani kojima možete udovoljiti svojoj koži lica i tijela te joj omogućiti vrhunsku ekskluzivnu njegu i besprijekorno zdravlje.

BABOR tretmanima lica postižu se optimalni rezultati korištenjem proizvoda namijenjenim koži lica i primjenom naprednih tehnika. Kako bi se postigli što bolji rezultati Babor tretmani koriste specifične tehnike masaže koje pospješuju djelovanje na kožu, kao i na cijelo tijelo. Blistava koža, opuštanje, regeneracija i ravnoteža cijelog tijela rezultat su BABOR tretmana lica.

Babor kozmetika cijene

Imaš nešto za reći?

Ime:

Email:

Mjesto:

URL:

Smajli

Live Preview


Zapamti moje osobne informacije

Obavjesti me o komentarima?

Upišite riječ koju vidite ispod:


<< Povratak na početnu stranicu

Slučajne misli

No legacy is so rich as honesty - William Shakespeare
Web hosting, Web prostor 6 mjeseci besplatno

Foto Galerija