Ulaz   •   Registracija

Nanogen - Opadanje kose

Napokon je dostupno učinkovito rješenje za ćelavost i opadanje kose. Od sada ponovo možete vratiti onaj stari, tako dobar osjećaj samopouzdanja koji ste imali kada ste bujnu i gustu kosu doživljavali nečim potpuno prirodnim i nevažnim!

Nanogenove fibre sačinjene su od prirodnog keratina (istog materijala od kojeg je sačinjena i Vaša kosa), a koje se uz pomoć elektrostatičkog naboja čvrsto love za Vašu kosu. Baš kao da dodaješ novu kosu na svoju postojeću kosu, a momentalni rezultati su nevjerojatni – ljudi kažu kako se osjećaju i izgledaju do 10 godina mlađe!

Gubitak koseProrijeđena kosa i gubitak kose kod žena je nevjerojatno česta pojava. Prema istraživanjima javlja se čak kod 50% žena nakon trudnoće, te u periodu prelaska iz jedne životne faze u drugu kao što je npr. u menopauzu. Sve žene će se složiti kako ih bujna i gusta kosa čini privlačnima i samopouzdanijima. Stoga, želite li se svakoga dana tako osjećati, Nanofibre za žene će Vam u tome pomoći.

Ispadanje koseMuškarci to ne vole priznati javno, ali nevjerojatno je da ih čak 64% strahuje od gubitka kose! Najnovije istraživanje pokazuje kako ispadanje kose kod muškaraca i alopecija imaju značajan učinak na samopouzdanje, kako na poslovnom tako i u društvenom životu općenito. Potpuno je prirodno da želimo izgledati i osjećati se najbolje što možemo. Stoga, želiš li ponovo imati kosu kao u dobra stara vremena i prikriti prorijeđenu kosu Nanogen za muškarce će ti u tome garantirano pomoći.

Zahvaljujući našim rigoroznim istraživanjima, razvoju i posvećenosti detaljima, doktori i specijalisti za kosu širom svijeta preporučaju Nanogen kao broj 1 brend za prorijeđenu kosu. Zašto onda koristiti nešto treće?

Naruči svoj Nanogen

Imaš nešto za reći?

Ime:

Email:

Mjesto:

URL:

Smajli

Live Preview


Zapamti moje osobne informacije

Obavjesti me o komentarima?

Upišite riječ koju vidite ispod:


<< Povratak na početnu stranicu

Slučajne misli

Adventure is worthwhile - Aesop
Web hosting, Web prostor 6 mjeseci besplatno

Foto Galerija