Ulaz   •   Registracija

Metaloprerada - proizvodnja metalnih konstrukcija

Tvrtka Metaloprerada d.o.o. sa sjedištem u Đakovu, Dravska 15, privatna je tvrtka sa 26 zaposlenih, raspodijeljenih na različitim područjima djelatnosti kojima se tvrtka bavi:

Izrada metalnih konstrukcija
Proizvodnja metalnih konstrukcija osnovna je djelatnost tvrtke METALOPRERADA d.o.o. Radno iskustvo, osposobljenost kadrova koji sudjeluju u procesima proizvodnje, opremljenost kvalitetnim materijalno-tehničkim sredstvima, osnovne su pretpostavke i jamstvo uspješnog rada i poslovanja tvrtke kao i osiguranja kvalitete njezinih proizvoda.
Dijelovi za građevinske strojeve
Proizvodi od metala

Proizvodnim programom su u okviru pružanja usluga kupcima ili u okviru kompletne ponude od projektiranja preko proizvodnje, montaže, pjeskarenja i ličenja do isporuke gotovih proizvoda, obuhvaćene razne vrste pozicija, poluproizvoda i proizvoda od metala kao što su:

različite mehaničke naprave
kontejneri
hidraulični kontejneri
čelični spremnici
poluprikolice i prikolice
usluge bravarske obrade
komponente za željeznička vozila - komponente za brodograđevnu industriju
komponente za građevinske strojeve (bageri, vertikalni bušači)
građevinska bravarija

Vatrogasni aparati cijene

Servis i prodaja vatrogasnih aparata

Jedna od djelatnosti tvrtke Metaloprerada d.o.o. je i ovlašteni servis i prodaja vatrogasnih aparata i opreme.

Vršimo usluge periodičnog pregleda i kontrolnog ispitivanja svih vrsta vatrogasnih aparata proizvođača Pastor, MG Rijeka, Gloria itd.
Servis aparata obavljamo kako u našem servisnom prostoru, tako i na licu mjesta – kod korisnika usluga bez odvoza aparata pomoću servisnog vozila kojim raspolažemo, čime se ujedno skraćuje vrijeme servisiranja.
Kvalitetna oprema i osposobljenost zaposlenika rezultiraju sve većim brojem korisnika naših usluga kako na području Slavonije i Baranje tako i na širem području Hrvatske.
Na svakoj od navedenih djelatnosti, Metaloprerada d.o.o. pokazuje se kao kvalitetan i pouzdan partner brojnim eminentnim tvrtkama i institucijama.
Proizvodnja metalnih konstrukcija izvozno je orijentirana i osnovna je djelatnost tvrtke, čiji je udio u ukupnom prometu iznosi gotovo 90% ukupnog prihoda.

Ostale djelatnosti odnosno proizvodi i usluge još su uvijek orijentirane prema potrebama hrvatskog tržišta, a ulaganjem u proširenje i modernizaciju proizvodnje te osiguranjem kvalitete naših proizvoda i usluga, omogućuje nam se prisutnost na cijelom tržištu.

Udovoljiti zahtjevima kupaca ispunjavajući njihova očekivanja; poboljšavati proizvode, usluge i poslovne procese; razvoj tvrtke temeljiti na znanju, stručnosti i iskustvu zaposlenika – politika je kvalitete kojom nastojimo održavati i poboljšavati tržišni položaj naše tvrtke.

Imaš nešto za reći?

Ime:

Email:

Mjesto:

URL:

Smajli

Live Preview


Zapamti moje osobne informacije

Obavjesti me o komentarima?

<< Povratak na početnu stranicu

Slučajne misli

I find that the harder I work, the more luck I seem to have. - Thomas Jefferson
Web hosting, Web prostor 6 mjeseci besplatno

Foto Galerija