Ulaz   •   Registracija

Izrada garažnih vrata i inox ograda EURO PRODUCT

EURO PRODUCT Hrvatska nudi garažna vrata i inox ograde najviše kvalitete. Tvrtka je osnovana 2003. godine te se nalazi u Županićima, mjestu desetak minuta udaljenom od grada Labina.

Garažna vrata

Izrada garažnih vrataIzrada garažnih vrata od najkvalitetnijih materijala renomiranih dobavljača. Montaža i izrada sekcijskih i rolo garažnih vrata.  Bilo da se radi o drvu ili metalu, modernoj izvedbi ili pak rustičnoj, običnoj, šarenoj ili prirodnoj boji, velika površina vrata svima upada u oči.
Iz tog razloga vrata moraju biti odgovarajućeg izgleda a opet da budu u skladu s ostatkom objekta. Također, moraju biti funkcionalna, lako se otvarati i zatvarati i još uz sve to biti i sigurna. Sva naša garažna vrata odlikuju se kvalitetom izrade, te modernim dizajnom. Tko danas renovira, najčešće zamjenjuje svoja stara vrata modernim sekcijskim ili rolo garažnim vratima.

Inox ograde

Inox ograde Svaki objekt, svaka građevina je jedinstvena te izradi ograde na svakom objektu pristupamo sa velikom pažnjom i pozornošću, imajući na umu da se pomoću inox ograde može naglasiti prirodna ljepota objekta i istaknuti cjelokupan dizajn.
U mogućnosti smo Vam ponuditi vrhunske Inox ograde različitog dizajna: Inox ograde sa vodoravnim elementima, Inox ograde sa okomitim elementima, Inox ograde sa inox sajlama, Inox ograde sa staklom, Inox ograde sa perforiranim limom, staklene ograde Inox ograde prema Vašem dizajnu.

Industrijska vrata

Industrijska vrataIndustrijska vrata radimo prema narudžbi odnosno prema svakom pojedinačnom otvoru industrijske hale ili radionice. U ponudi imamo Sekcijska industrijska vrata i Rolo industrijska vrata.

Kovana bravarija

Kovana bravarija Svi naši radovi u kovanoj bravariji su izrađeni po mjeri i prema željama naših kupaca.
Iz naše ponude kovane bravarije možete izabrati između: klasičnih i kovanih portuna (kliznih, krilnih), klasičnih i kovanih ograda, panelnih ograda, zaštitnih prozorskih rešetki, spiralnih stepenica, nadstrešnica različitog dizajna te raznih metalnih konstrukcija.

Žičani ogradni paneli

Izrada žičanih panelaNajčešća primjena ovog tipa ograde je kod vrtića, škola, parkova, industrijskih hala te velikih okućnica i privatnih posjeda. Ogradni paneli izrađeni su od pocinčane žičane mreže koja je zavarena, pocinčana a potom plastificirana. Na gornjoj strani ograde nalaze se bodlje dužine 30 mm. Da bi se postigla dodatna čvrstoća tj. ojačanje, žica se savija po dužini u obliku slova “ V “. U mogućnosti smo izraditi i vrata sa ispunom od žičanih ogradnih panela – bilo da se radi o personalnim vratima, dvokrilnim vratima ili kliznim vratima. Ukoliko Vam je potrebno ograđivanje dvorišta, poslovnog objekta, plinskog spremnika ili izrada boksa za Vašeg kućnog ljubimca javite nam se i zatražite Vašu ponudu.

Imaš nešto za reći?

Ime:

Email:

Mjesto:

URL:

Smajli

Live Preview


Zapamti moje osobne informacije

Obavjesti me o komentarima?

Upišite riječ koju vidite ispod:


<< Povratak na početnu stranicu

Slučajne misli

I find that the harder I work, the more luck I seem to have. - Thomas Jefferson
Web hosting, Web prostor 6 mjeseci besplatno

Foto Galerija