Ulaz   •   Registracija

Alternativna online knjižara HARŠA

Otkrijte novu dimenziju radosti čitanja i doživljavanja novih realnosti!

Poštovani čitatelji, web knjižara Harša nudi Vam praktičnu mogućnost pretraživanja i naručivanja željenih naslova iz naslonjača Vašeg doma ili radnog mjesta uz brzu i povoljnu dostavu naručenih naslova na željenu adresu u Hrvatskoj i inozemstvu.

Probrana ponuda knjiga naše online knjižare ima jednu zajedničku edukativnu svrhu, a to je: brža, učinkovitija evolucija i transformacija svijesti pojedinca i cijelog društva.

Naša online knjižara uz primarnu ponudu od preko 5 tisuća vrsta knjiga hrvatskih nakladnika nudi Vam i preko 600 vrsta alternativnih knjiga iz uvoza stranih nakladnika.  Svrha uvoza je ponuditi Vam izdanja koja se ne izdaju u Hrvatskoj te rijetka izdanja iz područja alternative i duhovnosti manjih nakladnika koji nisu prisutni u hrvatskim knjižarama.

Online knjižaraAlternativna web knjižara

Knjige u ponudi su iz raznih knjižnih područja (beletristike i književnosti, enciklopedija, hobija, modernih znanosti...) sa naglaskom da smo se specijalizirali za alternativna područja iz kojih trenutno nudimo preko 2300 naslova na hrvatskom i srpskom jeziku. Alternativna web knjižara nudi Vam knjige na akciji po pristupačnim cijenama, te naslove iz Harša vlastita naklada:

  • POVRATAK S ONE STRANE
  • ISPOVIJED PALOG ANĐELA
  • PROROČANSTVO:BUĐENJE PLANETA ZEMLJE 2012.-2030.-Poruke kanalizirane od Utemeljitelja
  • TAJNA 5 ELEMENATA
  • ZEMLJINE PROMJENE 2012.-2017.

Ako želite knjigu koju trenutno nemamo u ponudi, pošaljite nam upit! Ukoliko je ta knjiga dostupna, nabavit ćemo je za Vas i dostaviti je na Vašu adresu u najkraćem roku.

Ime ’’Harša’’ koje na starom drevnom jeziku (sanskrit) znači:
Radost , sreća, užitak u svakodnevnom životu ,opća harmonija svima koji su sa Haršom u kontaktu.

Osim ponude knjiga i multimedijalnih izdanja, distribuiramo knjige i audio i dvd izdanja određenih nakladnika u biblioteke i knjižare širom Hrvatske sa naglaskom na izdanja iz alternativnog područja. Ukoliko ste jedan od nakladnika zainteresirani za suradnju, kontaktirajte nas, veselimo se Vašoj ponudi.

Uživajte u čitanju!

Kreni u ShoppingImaš nešto za reći?

Ime:

Email:

Mjesto:

URL:

Smajli

Live Preview


Zapamti moje osobne informacije

Obavjesti me o komentarima?

Upišite riječ koju vidite ispod:


<< Povratak na početnu stranicu

Slučajne misli

Do, or do not. There is no 'try'. - Yoda
Web hosting, Web prostor 6 mjeseci besplatno

Foto Galerija