Ulaz   •   Registracija

Srijeda, 12. Lipanj, 2013

Prodaja zamjenskih tonera i tinti

moj-toner.comU internet trgovini www.moj-toner.com možete pronaći najširi izbor zamjenskih i originalnih tinti i tonera, te printera i njihove maloprodajne cijene.


Tinte za printere

Toneri za printere

Riboni za printere

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 200kn unutar Zagreba i za narudžbe iznad 400kn unutar cijele Hrvatske. Sve narudžbe dostavljaju se na Vašu adresu unutar 1 radnog dana.

Osim u web trgovini, MojToner zamjenske tinte i tonere možete kupiti i u maloprodajnim trgovinama:
- moj-toner, Zagreb
- Knjižara HS, Zagreb (Peščenica)
- HAMA CENTAR, Zagreb
- FOTO STUDIO BLUE, Zagreb (Malešnica)
- METALKO d.o.o., Pakrac

Pronađite tintu ili toner prema modelu printera!
Katalog Printera

Trebate printer a ne znate koji bi bio najbolji odabir za vaše potrebe?
Pročitajte savjete za odabir i kupovinu printera i pogledajte ponudu printera za prodaju:
Kako odabrati pravi printer?
Prodaja printera

Punjenje tinti za printere
Vršimo punjenje, odnosno refill tinti za razne vrste printera kao što su HP, Canon, Samsung, Epson, OKI, Lexmark, Xerox, Konica-Minolta.
Sve tinte punimo u zatvorenom vakum sistemu što rezultira ispisom jednakog broja stranica kao nove tinte.
Ukoliko su vaše patrone za tintu zasušene uslijed dužeg stajanja možemo vam ponuditi i uslugu reparacija patrona, te unutarnjeg ispiranja patrona.

Obnova praznih tinti i tonera
Ne zagađujte okolinu, ne bacajte prazne tj. potrošete tinte u smeće jer iste mogu biti obnovljene.
Svoje prazne tinte sada možete unovčiti tako da ih donesete na adresu Dugoselska 12, Zagreb i ostvarite popust prilikom kupnje nove tinte za Vaš printer.
Cijene otkupa praznih tinti i tonera

Subota, 01. Lipanj, 2013

Nanogen - Opadanje kose

Napokon je dostupno učinkovito rješenje za ćelavost i opadanje kose. Od sada ponovo možete vratiti onaj stari, tako dobar osjećaj samopouzdanja koji ste imali kada ste bujnu i gustu kosu doživljavali nečim potpuno prirodnim i nevažnim!

Nanogenove fibre sačinjene su od prirodnog keratina (istog materijala od kojeg je sačinjena i Vaša kosa), a koje se uz pomoć elektrostatičkog naboja čvrsto love za Vašu kosu. Baš kao da dodaješ novu kosu na svoju postojeću kosu, a momentalni rezultati su nevjerojatni – ljudi kažu kako se osjećaju i izgledaju do 10 godina mlađe!

Gubitak koseProrijeđena kosa i gubitak kose kod žena je nevjerojatno česta pojava. Prema istraživanjima javlja se čak kod 50% žena nakon trudnoće, te u periodu prelaska iz jedne životne faze u drugu kao što je npr. u menopauzu. Sve žene će se složiti kako ih bujna i gusta kosa čini privlačnima i samopouzdanijima. Stoga, želite li se svakoga dana tako osjećati, Nanofibre za žene će Vam u tome pomoći.

Ispadanje koseMuškarci to ne vole priznati javno, ali nevjerojatno je da ih čak 64% strahuje od gubitka kose! Najnovije istraživanje pokazuje kako ispadanje kose kod muškaraca i alopecija imaju značajan učinak na samopouzdanje, kako na poslovnom tako i u društvenom životu općenito. Potpuno je prirodno da želimo izgledati i osjećati se najbolje što možemo. Stoga, želiš li ponovo imati kosu kao u dobra stara vremena i prikriti prorijeđenu kosu Nanogen za muškarce će ti u tome garantirano pomoći.

Zahvaljujući našim rigoroznim istraživanjima, razvoju i posvećenosti detaljima, doktori i specijalisti za kosu širom svijeta preporučaju Nanogen kao broj 1 brend za prorijeđenu kosu. Zašto onda koristiti nešto treće?

Naruči svoj Nanogen

Ponedjeljak, 27. Svibanj, 2013

Izrada garažnih vrata i inox ograda EURO PRODUCT

EURO PRODUCT Hrvatska nudi garažna vrata i inox ograde najviše kvalitete. Tvrtka je osnovana 2003. godine te se nalazi u Županićima, mjestu desetak minuta udaljenom od grada Labina.

Garažna vrata

Izrada garažnih vrataIzrada garažnih vrata od najkvalitetnijih materijala renomiranih dobavljača. Montaža i izrada sekcijskih i rolo garažnih vrata.  Bilo da se radi o drvu ili metalu, modernoj izvedbi ili pak rustičnoj, običnoj, šarenoj ili prirodnoj boji, velika površina vrata svima upada u oči.
Iz tog razloga vrata moraju biti odgovarajućeg izgleda a opet da budu u skladu s ostatkom objekta. Također, moraju biti funkcionalna, lako se otvarati i zatvarati i još uz sve to biti i sigurna. Sva naša garažna vrata odlikuju se kvalitetom izrade, te modernim dizajnom. Tko danas renovira, najčešće zamjenjuje svoja stara vrata modernim sekcijskim ili rolo garažnim vratima.

Inox ograde

Inox ograde Svaki objekt, svaka građevina je jedinstvena te izradi ograde na svakom objektu pristupamo sa velikom pažnjom i pozornošću, imajući na umu da se pomoću inox ograde može naglasiti prirodna ljepota objekta i istaknuti cjelokupan dizajn.
U mogućnosti smo Vam ponuditi vrhunske Inox ograde različitog dizajna: Inox ograde sa vodoravnim elementima, Inox ograde sa okomitim elementima, Inox ograde sa inox sajlama, Inox ograde sa staklom, Inox ograde sa perforiranim limom, staklene ograde Inox ograde prema Vašem dizajnu.

Industrijska vrata

Industrijska vrataIndustrijska vrata radimo prema narudžbi odnosno prema svakom pojedinačnom otvoru industrijske hale ili radionice. U ponudi imamo Sekcijska industrijska vrata i Rolo industrijska vrata.

Kovana bravarija

Kovana bravarija Svi naši radovi u kovanoj bravariji su izrađeni po mjeri i prema željama naših kupaca.
Iz naše ponude kovane bravarije možete izabrati između: klasičnih i kovanih portuna (kliznih, krilnih), klasičnih i kovanih ograda, panelnih ograda, zaštitnih prozorskih rešetki, spiralnih stepenica, nadstrešnica različitog dizajna te raznih metalnih konstrukcija.

Žičani ogradni paneli

Izrada žičanih panelaNajčešća primjena ovog tipa ograde je kod vrtića, škola, parkova, industrijskih hala te velikih okućnica i privatnih posjeda. Ogradni paneli izrađeni su od pocinčane žičane mreže koja je zavarena, pocinčana a potom plastificirana. Na gornjoj strani ograde nalaze se bodlje dužine 30 mm. Da bi se postigla dodatna čvrstoća tj. ojačanje, žica se savija po dužini u obliku slova “ V “. U mogućnosti smo izraditi i vrata sa ispunom od žičanih ogradnih panela – bilo da se radi o personalnim vratima, dvokrilnim vratima ili kliznim vratima. Ukoliko Vam je potrebno ograđivanje dvorišta, poslovnog objekta, plinskog spremnika ili izrada boksa za Vašeg kućnog ljubimca javite nam se i zatražite Vašu ponudu.

Borel Lift - Professional lift design and manufacturers

Extensive range of non standard, bespoke lifts and tailor-made solutions.

Exclusive designs and finishes, heavy-duty solutions for Goods and Passenger transportation all fully compliant with existing Lift Regulations and Directives. Borel continues to implemented a ISO9001 improvement process focused on customer satisfaction and quality controls.

High product quality, flexibility, fast service, delivery on-time.

Borel Lift - Professional lift design and manufacturers

Elavators Borel - Highest quality elevators

Borel produces elevators of the highest quality.

Extensive range of non-standard and bespoke lifts. Individually designed solutions and finishes, heavy-duty solutions for both goods and passenger transportation all fully compliant with current EU Lift Regulations and Directives. Borel continues to implement an ISO9001:2008 improvement process focused on customer satisfaction and quality controls. High product quality, versatility and flexibility, efficient service, delivery on-time.

Borel is a leading manufacturer of elevators (lifts) for the residential, commercial and industrial developments. We are the only manufacturer of elevators in the region that produces complete elevators (own R&D, modern production fascilitiets for the production of electrical, electronic and mechanical assemblies). Our lifts can be found in many major projects, integrated by our partners.

More then 40% of Borel employees are University educated. The concept of fabrication we use, maximises our design skills and minimises possible mistakes in the production. Our goal is to further strengthen and develop what we can achieve only with our highly motivated and trained staff. Borel exports about 70 - 80% of its production in the UK, Ireland and Germany. We work on the constant improvememt and training of our employees both inhouse in Borel and with our partners abroad to be able to deal with the most complex tasks.

Utorak, 14. Svibanj, 2013

Dizala Borel - Projektiranje, izrada, ugradnja i servis dizala

Projektiranje dizala, proizvodnja dizala, ugradnja dizala i servis dizala

Borel je vodeći regionalni proizvođač dizala (liftova) za stambene, poslovne i proizvodne građevine. Jedini smo proizvođač dizala na ovim prostorima koji proizvodi kompletno dizalo (vlastiti razvoj, suvremena proizvodnja električkih, elektroničkih i mehaničkih sklopova).

Naša dizala mogu se naći u mnogim kapitalnim objektima, koja su ugradili naši partneri tj. kupci. Borel upošljava 21 djelatnika i od toga 7 sa visokom stručnom spremom. Cilj nam je daljnje jačanje i razvoj što možemo ostvariti jedino sa motiviranim i visoko obrazovanim suradnicima. Borel izvozi 70 - 80% svoje proizvodnje u Englesku i Njemačku. Naši djelatnici se usavršavaju u Borelu i kod naših partnera u inozemstvu za najsloženije poslove.

Dizala Borel - Projektiranje, izrada, ugradnja i servis dizala

Četvrtak, 14. Ožujak, 2013

Umjetnička galerija Alan

Prodajna galerija Alan nudi umjetničke slike poznatih hrvatskih slikara, profesionalne slikarske boje i sav potreban materijal! U njoj ljubitelji slika mogu kupiti djela poznatih hrvatskih slikara, na ponudi su slike Veže, Jordana, Sedera, Berbera i drugih. No, odnedavno galerija u prodaji ima i visoko kvalitetni slikarski pribor, proizvođača Winsor & Newton i Reeves, vodećih engleskih proizvođača slikarskih boja za profesionalce i one koji se slikanjem bave iz hobija. Navodno i engleska kraljica slika tim bojama.

Prodaja slika

Prodaja slikaProdaja umjetničkih slika online preko interneta, prodaja umjetničkih slika hrvatskih slikara. Otkupljujemo i uzimamo u komisiju umjetničke slike hrvatskih i stranih autora, sculpture. U galeriji Alan ljubitelji slika mogu kupiti djela poznatih hrvatskih slikara, na ponudi su slike Veže, Jordana, Sedera, Berbera i drugih.

Uokviravanje slika

Uokviravanje slikaU ponudi imamo imamo više vrsta letvica: pozlaćene letvice, lakirane letvice, paspartu letvice, barokne letvice… Također imamo ovalne okvire za goblene i ogledala. Uokviravanje slikaKod nas možete uokviriti: postere, fotografije, goblene, ulja na platnu, akvarele, grafike, razne slike i umjetnine...svih oblika i dimenzija…
Unikatno uokvirivanje podrazumijeva kombinaciju nekoliko vrsta okvira različitih dimenzija i boja s više vrsta paspartua u bezbroj varijanti i oblika. S vlastitim odabirom rama i kombinacijom boja paspartua, uz naš savjet pri odabiru učinit ćemo svaki Vaš oblik umjetničkog izraza unikatnim.

Slikarski pribor

Slikarski priborUljane boje, Akrilne boje, Akvarelne boje, Pastele, Ugljen i olovke za crtanje, Boje za staklo i kontur paste, Kistovi, Slikarske palete, Slikarske špahtle, Štafelaji, Slikarska platna, Papir, Laneno ulje, Terpentin, Bezmirisni terpentin, Eci white (white spirit), Mediumi za uljane boje, Završni lakovi i sprejevi u slikarstvu, Salvetna tehnika

Staklana

StaklanaVrste stakla: Izo stakla, Float stakla, Ogledala, Žičana stakla, Ornamentna stakla
Obrada stakla: Rezanje, Brušenje, CNC obrada, Fazetiranje, Kaljenje, Pjeskarenje, Laminiranje

Suveniri

SuveniriDanas je nezamisliv moderni interijer bez predmeta od stakla. Najčešće se ukrašavaju čaše, šalice, boce, tanjuri, zdjele, međutim sve više i ogrlice, privjesci, prstenje, ukrasi, kao i umjetničke slike od stakla. Oslikavanje i ukrašavanje stakla radi se uz pomoć nacrtanih predložaka (folije) ili pomoću šablone koja se stavlja ispod stakla, te se koriste boje otporne na utjecaj svjetla i brisanja. Osim boje, koriste se i ukrasne šljokice i trake od prirodnih materijala, suhi plodovi, lišće, suho cvijeće i sjemenke iz prirode.

Tečajevi slikanja

Tečajevi slikanjaOdržavamo tečajeve crtanja i slikanja za djecu i odrasle. U tečaj se mogu uključiti raniji polaznici, ali i oni koji prvi put žele iskušati svoje kreativne potencijale, družiti se s onima koji se u stvaralačkom procesu žele riješiti stresa, iskazati radost ili naprosto žele naučiti više o umjetnosti koja nas okružuje.

Ponedjeljak, 04. Ožujak, 2013

Programi za ugostiteljstvo

STRING je tvrtka specijalizirana je za izradu aplikacije za ugostiteljstvo, restorane, pekare te aplikacija za obrtnike i specijaliziranih aplikacija koje se izrađuju po narudžbi i želji korisnika. Aplikacije se izrađuju pod operativnim sustavom Windows, po mogućnostima i zahtjevima korisnika. Rad se izvodi na najnovijim programskim alatima za izradu aplikativnih programskih rješenja. Za aplikacije rađene za operativni sustav Windows kao razvojni alat koristi se Delphi 2009 i baza podataka Firebird. Cilj našeg poslovanja je zadovoljiti zahtjeve korisnika u što kraćem roku.

Programi za ugostiteljstvo

WUGO program za ugostiteljstvo

Programi za ugostiteljstvoProgram za ugostiteljske blagajne. Brz, pouzdan i profesionalan! Program je izrađen u programskom alatu Borland Delphi i bazi podataka Firebird/Interbase. Radi pod operativnim sustavom windows (XP, VISTA, 7, 8).Razvijan je, testiran i radi kod korisnika već 15-tak godina. S ovim paketom dokazano unapređujete poslovne procese i štedite vrijeme i novac.

O programu:
- šifre artikala su u slovima ili brojkama (artikli se pozivaju logičnim nizom slova npr. SF = Sok Fanta ili ŽAM = Žestoko Amaro Mali),
- pregled svih artikala sa šiframa u posebnom okviru (pritiskom na slovo P u okviru ostaju samo artikli čija šifra počinje tim slovom),
- rad s normativima,
- opcije programa, pomoću kojih prilagođavate program sebi,
- rad sa stolovima,
- izvještaji (promet - zaključno stanje, porezni izvještaji,...),
- grafikoni (pregledi po danima, satima, konobarima...),
- kontrola rada konobara (pregledi storniranih računa, trenutnog stanja skladišta i sl.),
- ovlaštenja za rad s programom (npr. samo administrator može mijenjati cijene artiklima),
- mogućnost proširivanja i nadogradnje programa po želji korisnika,
- moderno sučelje (izrađeno u najnovijim alatima),
- sigurnost podataka (korištenje profesionalne baze podataka),
- mogućnost rada na više računala istovremeno,
- jednostavnost korištenja i lako učenje i osobama koje ne znaju raditi na računalu,
- mali zahtjevi za jačinom hardwarea,
- program se svakodnevno razvija.

Program “wuGO” sadrži:
- šifarnici,
- opcije za prilagođavanje programskog paketa pojedinom korisniku,
- ulazni račune (s mogućnošću unosa nabavne cijene),
- kartica artikla,
- kartica nabavnih cijena,
- promet - zaključno stanje,
- stanje skladišta,
- izdavanje računa,
- rad sa stolovima,
- zaključke dana (bilo kada u toku dana, ne samo na kraju dana),
- zaključke smjena,
- pregled prodaje,
- grafikoni,
- porezna izvješća - na A4 ili pos štampač,
- blagajnički izvještaj.

Program za pekare

WUPEK program za pekare

Program za pekareBlagajna za pekaru. Jednostavno i brzo izračunavanje za KEUB! Automatska izrada ostalih knjiga. Program je izrađen u programskom alatu Borland Delphi i bazi podataka Firebird/Interbase. Radi pod operativnim sustavom windows (XP, VISTA, 7, 8). Sastoji se od dvije aplikacije, koje funkcioniraju svaka posebno ili u paketu.

1. Blagajna - izdavanje MP računa
2. “KEUB”
- otpremnice,
- povratnice,
- automatski radni nalog
- automatsko fakturiranje (od-do datuma),
- obrazac KEUB,
- obrazac KP…

Fiskalne blagajne

Fiskalne blagajneKad je uveden zakon o fiskalizaciji pojavila se potreba pronalaženja prograsmkih rješenja koja će udovoljavati zakonu te potrebama korisnika fiskalnih blagajni.

U ponudi imamo nekoliko varijanti takvih programa, kvalitetnih, praktičnih te prilagođenih korisnicima. Programi u našoj ponudi razvijani su godinama od strane profesionalnog programera. Jednostavni, funkcionalni te profesionalni. U potpunosti zadovoljavaju potrebe korisnika.

Uz sami program, našim klijentima nudimo i korisničku podršku, pomoć korisnicima te edukaciju. Programi se konstantno nadograđuju i prilagođavaju potrebama korisnika te imaju funkciju automatske nadogradnje.

Četvrtak, 28. Veljača, 2013

Hvar Real Estate

blogAs the oldest Hvar real estate agency on the island, we are a property agency offering a wide range of sales and services, covering every aspect of buying, renovating and selling properties.

stanovi hvar prodajaThe best advertisements for our work are the recommendations of our satisfied buyers and sellers. We are praised for our personalized choices of Hvar property for each buyer, the speed with which we fulfil the legal procedures, and the quality of the surveying, architectural and building services which we offer according to our buyers’ individual requirements.

apartmani hvarWith our expert team from Hvar and all over Croatia, we can carry out all renovation services, including big projects, and we can organize the necessary building permits in the shortest possible time.

stanovi najam hvarIn addition, we offer accounting services, tax advice, assistance with registering foreign and local business companies, as well as advice and support for clients who wish to rent out their properties. For our foreign partners we can provide translations of all the necessary documents into English, German, French, Italian and Spanish.

Hvar Properties offered for sale and rent:

 • Hotels & Villas for sale and rent
 • Apartments Hvar for sale and rent
 • Building lands for sale and rent
 • Houses for sale and rent

hvar nekretnineOur primary aims are to safeguard the interests of our buyers and sellers, to advise and represent our clients properly, and to build up a relationship of trust.

Real Estate Agency provides services:

 • Real Estate Agency
  knjigovodstveni servisWe provide full service brokerage sales, of presentation, preparation of documents, advisory support, to the registration of property rights.
 • Bookkeeping Service
  Our team using superior bookkeeping program with managing business books of all kinds of subjects.
  In direct contact with our business partners, we offer credit services and tax consulting.
 • Basler insurance
  odvjetnički uredSelling life and general insurance. Secure your car, home, boat, life, accident and another through our agency, and in the case of damage, we’ll provide you with free legal representation in the process of billing your claims from insurers.
 • Attorney office
  Providing legal services and advice, civil law, enforcement law, labor law, criminal law, and land registration.


nekretnine hvarWith our extensive team we offer the best possible choice of properties around the whole of Hvar Island, most of which you can see on these pages.Utorak, 29. Siječanj, 2013

VerVita sokovnici i blenderi

VerVita sokovnici i blenderi

Sokovnik VerVita HUROM

Sokovnik VerVita HUROM cijena, prodaja, HrvatskaJedinstvena tehnologija hladnog prešanja - izvor uvijek svježih sokova na vašem stolu koji potpisuje VerVita.

Prirodni sokovi izražajne arome mogu se dobiti samo hladnim prešanjem. Čarobni recepti i neponovljive kombinacije namirnica kakve niste ni sanjali da idu u sokovnik - sve su to punovrijedni obroci koji ne samo hrane, već preporađaju i čiste tijelo iznutra, dovode ga u ravnotežu. Ovaj kućanski aparat u mnogim obiteljima postao je nerazdvojni kućni ljubimac koji vjerno svakog dana cijedi litru za litrom soka koji život znači.

VerVita sokovnik je već 2 godine sa Vama - uz velik broj zadovoljnih kupaca, i sa još većim povjerenjem vam možemo reći slijedeće: Ovo je sokovnik koji se nabavlja da traje i traje, da radi svaki dan sokove za vašu obitelj, i da se uz njega sa lakoćom i uživanjem cijedite sokove što će vam donijeti nove energije, boje, zadovoljstva, vedrine i vitalnosti u vaš život. Ovo je sokovnik uz kojeg se ne odustaje od izrade sokova, sokovnik koji se ne mijenja za boljeg, sokovnik koji se ne kvari, ne buči, ne troši se, i cijedi sve, baš sve što se u njega ubaci: voće, povrće, zelenje, orašaste plodove…

Uz ovaj sokovnik zaljubit ćete se u svježe cijeđene sokove, zaboraviti ćete na kupovne sokove na koje ćete početi gledati kao na loše vino, i reći ćete u najboljoj namjeri onima koje znate a koji još imaju centrifugalni sokovnik… da ga zamijene za VerVitu što prije, i da neće pogriješiti. Ovo nije kineska igračka sa TV reklama što traje godinu dana, ovo je poluprofesionalni uređaj proizveden u Koreji koji će trajati baš kao što smo navikli da traje pećnica frižider… godinama… mnogo godina… vjerojatno i nakon više od 10 godina ovaj sokovnik će se nezaustavljivo pokrenuti da istisne sok iz još jedne kile mrkve.

Cijena sokovnika VerVita HU-100 i HUROM HU-300 je 2.700,00 kn. Dostavu na Vašu adresu putem paketne distribucije DPD je besplatna.

Sokovnik OSCAR 1000

Sokovnik OSCAR 1000 cijena, prodaja, HrvatskaSlušajući vaše želje i upite, dodali smo u paletu naših proizvoda najnoviji model sokovnika, pod imenom OSCAR DA-1000.

Provjerena tehnologija starijeg OSCAR 900 modela postala je još bolja upotrebom novog, izdržljivijeg materijala za vijak i sito (ULTEM) u modelu 1000. Također je novo kod modela 1000 mogućnost regulacije pritiska pulpe kojom se povećava iskoristivost (ovisno o tvrdoći namirnice).

Poboljšanje u iskoristivosti vidljivo je na http://www.youtube.com/watch?v=wx-mlrYIwcQ&feature=related. Također je vrijedno spomenuti i vidno unaprijeđenu estetiku i odlično pogođene boje uređaja (krom i vinski crvena). Novost je i u tijelu skrivena ručka za nošenje koja olakšava premještanje ovog iznenađujuće teškog uređaja.

Sokovnik radi na principu hladnog prešanja, 70 okretaja u minuti.

Cijena sokovnika OSCAR 1000 je 2400 kn. Standardno priložene 2 Walkerove knjige i besplatna dostava.

Prednosti OSCAR 1000 u odnosu na naš provjereni VerVita sokovnik: manja cijena, moguća izrada namaza od orašastih plodova, izrada paste od smokvi, datulja i sl., mljevenje sušenih paprika i sličnih sušenih namirnica, izrada sladoleda od smrznutog voća, izrada tjestenine. Odličan za izradu čistih zelenih sokova u malim količinama (pšenica, ječam i sl.). Potpuno nečujan (osim kad cijedi mrkvu).

Prednosti VerVite u odnosu na OSCAR 1000: veći otvor za namirnice, veća brzina cijeđenja soka, mnogo veći kapacitet soka bez čišćenja, lakša izrada soka bez guranja namirnica guralicom, spretnije i veće posude. Ako je voće vaš prvi izbor, ako je nestrpljivih ukućana mnogo, onda ipak preporučamo VerVita sokovnik, njegova je prednost za voćoljupce i ljubitelje sokova velika!!!

Garancija za OSCAR 1000 ista kao i za VerVitu: 2 godine sve, 5 godina motor, servis i dijelovi osigurani baš kao i za popularni VerVita sokovnik.

Blender VerVita Omniblend V

Blender VerVita Omniblend V cijena, prodaja, HrvatskaZa sve vas profesionalce kojima je blender važan alat u kuhinji/na poslu, za sve one koji obožavaju kuhanje bez kuhanja, za one kojima su zeleni napitci osnov zdravlja predstavljamo VerVita Omniblend V blender, uređaj koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

SNAGA I BRZINA
Velikom brzinom blenda i usitnjava sve, pa i najtvrđe namirnice

IZDRŽLJIVOST
Robustan dizajn garantira trajnost blendera i u zahtjevnim uvjetima rada. Traje višestruko duže od običnih blendera.

SVESTRANOST
Tri brzine za sve načine usitnjavanja voća i povrća, svježeg ili zamrznutog, leda ili tvrdih sjemenki i žitarica.

AUTOMATSKI RAD
Jednostavno pokretanje i automatsko isključivanje na kraju tolika snaga uz samo jedan dodir.

Garantiramo (jer smo isprobali) 10 glavnih prednosti VerVita blendera:

- Najpovoljniji profesionalni blender na hrvatskom tržištu. “Best Buy”, redovna cijena od 2.500 kn (za gotovinu, internet bankarstvo, plaćanje pouzećem, maestro kartice - popust na redovnu cijenu, nazovite)
- Kvadratna posuda 1.5 l u kojoj ne treba potiskivati namirnice tijekom blendanja i iz koje je lakše lopaticom izgrabiti namaze uz manji ostatak skupih namirnica u posudi.
- Buka zamjetno manja od sličnih blendera.  Nova dodatna oprema od 2013 - kutija za potpunu zaštitu od buke!
- Manja visina i moderan dizajn - idealno stane ispod kuhinjskog elementa - približne je visine kao i VerVita sokovnik
- Moderan elektronski upravljan motor koji troši manje struje pa se manje grije i duže traje, a brzina ne pada s opterećenjem.
- Nož sa 6 oštrica od japanskog čelika jednako je dobar za suhe namirnice (sjemenke, žito) kao i za napitke.
- “One-Touch” - jedan lagani dodir za soft-start i komadanje u prvoj, ubrzanje i usitnjavanje na drugoj brzini i superbrzi finiš u trećoj brzini - samoisključivanje nakon 35, 60 ili 90 sekundi.
- Osigurana kupovina, servis, podrška i rezervni dijelovi u Hrvatskoj.
- Ni više ni manje nego sedam godine garancije!

Garancija VerVita blendera je sedam godina za kućnu, i 2 godine za komercijalnu upotrebu.

Sokovi recepti

Sokovi recepti - najbolji recepti za sokove iz sokovnika. Sokovi za poboljšanja zdravlja i rješavanje bolesti:

- Zeleni hranjivi sokovi
- Slatka zelena budilica za dvoje
- Tekući sladoled Popaj
- Ljekoviti i aromatični celerov zeleni sok
- Čaša salate
- Neotkriveno zeleno blago
- Antirecesijski sok, melem za želudac!
- Mlijeko bez krave
- Brza čaša bademovog mlijeka
- Pravo bademovo mlijeko
- Mlijeko ili sok? Jabuka i orasi - delicija!
- Sokovi bez premca
- Sok od mandarina
- Nar i jabuka
- Vruća limunada
- Zamjena za kavu: rikola i naranča
- Mediteranski afrodizijak
- Dalmatinska ljubav - nar i mandarina
- Božićni koktel
- Odmor za želudac

Sokovi vijesti

Prednosti hladnog prešanja - Hladno prešanje

Visoka iskoristivost
Količina soka je maksimalna, otpada je malo i gotovo je suh. Što je namirnica skuplja, više štedite VerVita sokovnikom.

Brzo do soka sporim okretanjem
Minuta i pol za litru soka od naranče, jabuke, kruške, jagoda, grožđa… Tri minute za litru soka od mrkve, celera, pastrnjaka, cikle…

Životan i hranjiv sok
Proces hladnog prešanja ne uništava sastojke, boju, miris i okus soka. Sokovi zadržavaju značajan udio vitamina, minerala i enzima iz voća i povrća. Sokovi imaju izražajnu nativnu boju, posve prirodan okus i osebujan miris.

Subota, 26. Siječanj, 2013

EKOLOGIJA, ZAŠTITA I KONZALTING - VIZOR d.o.o.

Poduzeće VIZOR d.o.o. Varaždin je poduzeće s osnovnom djelatnošću - pružanje usluga mjerenja, ispitivanja i izrada elaborata iz zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša, Ekologija, zaštita i konzalting, te ima 15-godišnje iskustvo isključivo na navedenim poslovima.

ZAŠTITA NA RADU

Zaštita na radu, Izrada procjena opasnosti, Ispitivanja strojeva i uređaja, Osposobljavanje radnika, Mjere zaštite na radu, Poslovi zaštite na radu, PropisiZaštita na radu je skup tehničkih, zdravstvenih, pravnih, psiholoških, pedagoških i drugih djelatnosti s pomoću kojih se otkrivaju i otklanjaju opasnosti što ugrožavaju život i zdravlje osoba na radu i utvrđuju mjere, postupci i pravila da bi se otklonile ili smanjile te opasnosti.

Svrha zaštite na radu je stvarati sigurne radne uvjete kako bi se spriječile ozljede na radu, profesionalne bolesti i nezgode na radu, odnosno umanjivanje eventualnih štetnih posljedica ukoliko se opasnost ne može otkloniti. Provođenje zaštite na radu ne ograničava se samo na profesionalne bolesti, već se nastoji spriječiti bilo koja bolest, odnosno ozljeda, dok se veća pažnja poklanja profesionalnim oboljenjima.

Osnova za provođenje zaštite na radu je procjena opasnosti. Procjena opasnosti izrađuje se u skladu s priznatim metodama te služi za utvrđivanje postojanja opasnosti, vrste opasnosti te opseg opasnosti. Nakon provedene analize daju se prijedlozi mjera za umanjenje opasnosti i kontrolu provođenja utvrđenih mjera.

ZAŠTITA OD POŽARA

Zaštita od požara, Procjena ugroženosti od požara, Ispitivanja ispravnosti, Mjere zaštite od požara, Pregledi i ispitivanja, Mjerenje i ispitivanje, PropisiZaštita od požara obuhvaća skup aktivnosti čiji je cilj smanjenje rizika nastanka požara, odnosno brzo i kvalitetno gašenje požara ako do istog dođe. Pri tome je potrebno osigurati ispravno funkcioniranje sustava za detekciju i dojavu požara te sustava za gašenje požara. Potrebno je definirati sve radnje koje je potrebno poduzeti u slučaju nastanka požara.

Kod pravnih osoba poslodavac je obavezan izraditi planove evakuacije i spašavanja, upoznati sve zaposlenike sa navedenim planovima te provoditi redovite vježbe evakuacije. Potrebno je odrediti i osposobiti osobe zadužene za provođenje evakuacije. Vježbe evakuacije potrebno je provoditi najmanje jednom u dvije godine. Prema Zakonu o zaštiti od požara svaki zaposlenik mora biti osposobljen za početno gašenje požara u trajanju od osam sati kako bi se osigurala učinkovita zaštita pučanstva i imovine ugroženih požarom.

ZAŠTITA OKOLIŠA

Zaštita okoliša, Ekologija, Zaštita od buke, Zagađenja voda, Vodopravna dozvola, PropisiMi smo ovlašteno poduzeće za:

 • mjerenje i predviđanje buke prema Zakonu o zaštiti od buke
 • izrada karte buke
 • izrada planova intervencija u zaštiti okoliša
 • izrada operativnih planova u slučaju iznenadnih zagađenja voda
 • izrada elaborata za izdavanje vodopravne dozvole

ZAŠTITA I SPAŠAVANJE

Zaštita i spašavanje, Procjene ugroženosti stanovništva, Planiranje zaštite i spašavanja, Plan zaštite i spašavanja, PropisiUsluge koje nudimo u području zaštite i spašavanja jesu:
 • obavljanje stručnih poslova u području planiranja zaštite i spašavanja
 • izrada procjene ugroženosti stanovništva, materijalnih i kulturnih dobra i okoliša od opasnosti, nastanka i posljedica katastrofa i velikih nesreća
 • izrada plana zaštite i spašavanja

OBRAZOVANJE ODRASLIH

Obrazovanje odraslih, Prodavač plina, Prodavač naftnih derivata, PropisiProdaja zapaljivih tekućina i plinova
 • prodavač ukapljenog naftnog plina
 • prodavač naftnih derivata

Ispitivači
 • ispitivač za obavljanje pregleda i ispitivanje mjera zaštite na električnim  mrežama i instalacijama
 • ispitivač za obavljanje periodičkih pregleda ispitivanja strojarsko-mehaničkog dijela strojeva i uređaja s povećanim opasnostima
 • ispitivač za izgradnju, održavanje i ispitivanje privremenih električnih instalacija
 • ispitivač strojeva i uređaja na pogon električnom strujom

Rukovatelji građevinskim strojevima
 • rukovatelj utovarivačem
 • rukovatelj samopokretnom bušilicom
 • rukovatelj kopačem-utovarivačem
 • rukovatelj vibracijskim nabijačem
 • rukovatelj valjkom
 • rukovatelj strojevima za zabijanje pilota
 • rukovatelj skreperom
 • rukovatelj pumpom za beton
 • rukovatelj motornom kosilicom
 • rukovatelj grederom
 • rukovatelj finišerom
 • rukovatelj dozerom
 • rukovatelj demperom
 • rukovatelj bagerom
 • rukovatelj automiješalicom (mikserom)

Rukovatelji pilama
 • rukovatelj motornom pilom

Rukovatelj strojevima za obradu drva
 • rukovatelj strojevima za primarnu i sekundarnu (pilansku) obradu drva
 • rukovatelj strojevima za finalnu obradu drva

Rukovatelji transportnim strojevima
 • signalist-vezač tereta na dizalicama
 • rukovatelj autodizalicom
 • rukovatelj hidrauličnom dizalicom
 • rukovatelj hidrauličnom platformom
 • rukovatelj mosnom/portalnom dizalicom
 • rukovatelj pokretnom lift dizalicom
 • rukovatelj stacionarnom lift dizalicom
 • rukovatelj šumskim zglobnim traktorom
 • rukovatelj traktorom s priključnim oruđima za rad
 • rukovatelj toranjskom dizalicom
 • rukovatelj viličarem

Trenutne statistike

 • Stranica otvorena: 7671495 puta
 • Gostiju: 56
 • Registriranih korisnika: 1075

Slučajne misli

The price of anything is the amount of life you exchange for it - Henry David Thoreau
Web hosting, Web prostor 6 mjeseci besplatno

Foto Galerija

Statistike

 • Stranica otvorena: 7671495 puta
 • Stranica učitana u 0.0922 sekundi
 • Ukupno tekstova: 1057
 • Ukupno komentara: 1
 • UkupnoTrackbacks: 1436
 • Zadnji tekst: 13/01 13:40
 • Zadnji komentar: 22/12 19:29
 • Korisnika: 1075
 • Logirani korisnici: 0
 • Gostiju: 56
 • Anonimni korisnici: 0
 • Zadnji posjetilac: 06/04 20:16
 • Najviše posjetilaca istovremeno: 563 26/06/2012 15:20

Bjelovarske vijesti